OM OS

Siden grundlæggelsen i 2004 har Grafion gennemgået mange forandringer, hvad angår forretningsform, produkter og serviceydelser. Vi er stødt vokset fra at dække et lille hjørne af den grafiske branche til idag at være tilstede i næsten alle hjørner der har med produktion/design at gøre. Dette kommer i forlængelse af at mange brancher er blevet overlappende og specialviden kan bruges på flere platforme.

 

Vi kan både bruges som konsulenter med henblik på vores områder og som leverandør af en ønsket ydelse / produkt. Det er altid muligt at få et uforpligtende tilbud på ydelser og produkter, vi kan tilbyde. Er du i tvivl om noget, kan vi altid kontaktes via email info@grafion.net eller på telefon +45 7027 2320. Se mere herom under kontakt.

VORES TEAM

Grafion består af dynamiske personer med stor viden og arbejdssomhed. Vi har et stort netværk af experter og ekspertise tilknyttet virksomheden.

VORES MISION

VORES MÅL

VORES FAKTA

At levere en pålidelig service af grafiske  forbrugsvarer og udstyr, baseret på en kvalitet af service overfor vore kunder og leverandører, som er pålidelig og teknisk kyndige. At drive forretningen etisk og i en partnerskabsånd med vore leverandører og ansatte.

Vores mål er at levere fremtidsholdbare løsninger til rimelige priser. Vi er kvalitetsbevidste og sørger for, at I altid vil få den bedste løsning. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med løsningerne,s da dette ofte vil give kunden et dårligere udbytte af deres investering i udstyr.

Grafion aps

Cvr.: 32 08 86 94

Bank: Sydbank A/S

Reg: 6821

Konto nr.: 1002958

IBAN: DK4868210001002958

BIC/SWIFT: SYBKDK22

VORES STYRKER

RESURSE CENTER

LOGIN

REGISTER

OM OS

Grafion aps

Tømrervej 7b - 4600 Køge - (+45) 7027 2320

2019 © Copyright All Rights Reserved